Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uspješna proba pred Županju

  MEĐUNARODNA PRIJATELJSKA KOŠARKAŠKA UTAKMICA

  ODŽAK – METEOR ĐAKOVO 75:83

  (17:20; 14:26; 19:18; 25:19)

  Đakovački košarkaši iskoristili su status slobodne momčadi u prvom kolu nastavka prvenstva te u petak odigrali prijateljsku utakmicu u Odžaku. Bez ozlijeđenoga Hercega, ali s novom prinovom Pavlom Matuškom koji je došao iz prvoligaša Đure Đakovića Đakovčani su tijekom cijeloga susreta kontrolirali utakmicu i na kraju upisali zasluženu pobjedu. Tek u posljednjih pet minuta Tek u posljednjih pet minuta domaći su iskoristili opuštanje „meteoraca“ i primaknuli se na minus 6, ali do potpunog preokreta više nisu mogli.

   

   

  U redovima Đakovčana odlično su reagirali Tadić i Žeravica, a da će biti pojačanje pokazao je i Pavle Matuško. Povratak nakon ozljede skočnoga zgloba najavio je i Filip Ćurić, a solidnu partiju pružio je i Domagoj Šušak.

  * * * * *

  B – 1 HRVATSKA KOŠARKAŠKA LIGA ISTOK

  5. KOLO

  MURSA – METEOR ĐAKOVO 81:65

  (11:6; 22:17; 23:20; 25:22)

  Košarkašice Meteor Đakova pružile su solidan otpor favoriziranim Osječankama. Domaće igračice napravile su plus 10 u prvom poluvremenu što je bilo ključno za nastavak susreta. Đakovčanke su u nastavku pokušavale preokrenuti rezultat, ali za to nije bilo snage i koncentracije.

  Meteor Đakovo igrao je u sastavu: Ćukušić, Šola 15, Lelas 3, Barna, Gal, Jelena Duvnjak 16, Radnić 7, Nikolina Duvnjak 10, Kuna 14. Trener: Robert Francem.

  * * * * *

  L:IGA SLAVONIJE I BARANJE ZA POČETNIKE

  5. KOLO

  BELIŠĆE – METEOR ĐAKOVO 52:27

  (22:3; 6:4; 8:6; 16:14)

  Početnici Meteor Đakova nisu mogli bez najboljega igrača Marka Boškovića koji je zbog bolesti izostao s utakmice. Prvih deset minuta odlučilo je utakmicu. Belišćani su iskoristili fizičku dominaciju i prvu četvrtinu riješili u svoju korist s visokih 22:3. U ostala tri dijela susreta Đakovčani su bili ravnopravan protivnik, ali nisu mogli nadoknaditi zaostatak s početka utakmice.

  Strijelci za Meteor Đakovo bili su: Omazić 5, Šimunović 11, Krajina 7, Daka 4. Još su igrali: Jančula, Tirić, Marjanović, Grbeša, Maričić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog