Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Fortuna s prvoligaškim prosjekom

  PRVA HRAVTSKA KUGLAČKA LIGA – ŽENE

  10. KOLO

  PODRAVKA – ĐAKOVO 5:3

  Đakovačke kuglačice u otvaranje proljetnoga dijela prvenstva krenule su porazom u Koprivnici. Na otvaranju susreta Julija Horvat odigrala je slabije od očekivanoga, ali na 1:1 izjednačila je Vlatka Berc sa srušenih 553 čunja. Iako je srušila manje čunjeva Helena Mezak upisala je bod protiv Lucije Picer i kada se očekivalo da će Đakovčanke stvoriti prednost dogodilo se iznenađenje. Ana Tolušić srušila je, za nju, skromnih 495 čunjeva što je „podravkašice“ vratilo u igru. U posljednjem paru Dalija Perković srušila je 524 čunja, a Zora Grbeša osvojile bod sa srušenih 548 čunjeva. Na kraju susreta, domaće igračice slavile su jer su srušile 33 čunja više od Đakovčanki.

  U slijedećem 11. kolu Đakovčanke na svojoj kuglani dočekuju vodeću ekipu riječke Mlake.

  * * * * * *

  DRUGA HRVATSKA KUGLAČKA LIGA ISTOK

  12. KOLO

  SILOS – PIVOVARA ZRINSKI 2:6

  Kuglači Silosa propustili su odličnu priliku da pobjedom protiv Osječana uhvate sredinu tablice. Iako je Goran Parač srušio odličnih 582 čunja izgubio je pojedinačni meč, a isto to je s 503 čunja učinio i Branko Kušt tako da su gosti poveli s 2:0. U drugom paru odlično su bacili đakovački igrači: Dražen Draženović srušio je 592, a Slobodan Brajković 620 čunjeva za izjednačenje na 2:2. Utakmica je odlučena u posljednjem paru: Igor Jukić (523) i Željko Liović (539) izgubili su pojedinačne mečeve što je značilo i gubitak bodova.

  DEVETKA – FORTUNA 2:6

  Fortuna i nakon novogodišnje stanke nema milosti. Na gostovanju u Osijeku slavili su protiv Devetke s 6:2 uz odličan broj srušenih čunjeva (3518). Denis Leko Mlivić i Damir Ozuška otvorili su meč prema očekivanju: prvi je srušio 607, a drugi 561 za vodstvo 2:0. Zlatko erceg potvrdio je dobru formu sa 585 čunjeva, a Vatroslav Barišić bod je prepustio domaćinu uz 579 srušenih „drva“. Mario Liović potvrdio je odličnu formu srušivši još jednom 630 čunjeva, a Ivan Kuić je prepustio bod srušivši 556 čunjeva.

  S nova dva boda Fortuna i dalje čvrsto drži prvu poziciju s pet bodova više od Donjih Andrijevaca, a u slijedećem 13. kolu na svojoj kuglani dočekuju osječki Monte-Mont.

  * * * * *

  OTVORENO PRVENSTVO GRADA U KUGLANJU

  Najbolje pojedinačne rezultate 13. kola ostvarili su: Ante Šaravanja (Novi silos) 583, Andrija Cindrić (Stiloplast) 580, Ivica Perković (Stiloplast) 574, Dario Baličević (Libro) 564, Dalibor Jokić (Novi silos) i Pero Ćorić (Novi silos) 553, Ivica Pavičić (Majerovi), Petar Ivanda (Libro) i Tomislav Liović (Sun Truck) 551.

   

  REZULTATI 13. KOLA:

  POLICIJA – GRICKOVI 7:1

  SUN TRUCK – MAJEROVI 5:3

  NOVI SILOS – FORTUNA 5:3

  MANDARIĆ PRIJEVOZ – ĐAK. VINA2:6

  LIBRO – STILOPLAST 2:6

  * * * * * *

  OTVORENO PRVENSTVO GRADA U KUGLANJU ZA REKRATIVKE

  Najbolje pojedinačne rezultate 10. kola ostvarile su: Katica Kruljac Milošević (Ženska inicijativa HNS-a II) 225, Jasna Drenjančević (Druge) i Ružica Lasić (Ženska inicijativa HNS-a I)224. Marica Kovač (Vuka) 221, Verica Sučić (Favori) i Lidija Petričušić (Obrtnik) 218.

  REZULTATI 10. KOLA:

  ŽEN. INIC. HNS-a II – NATURAL 6:2

  TOM-TOM – DRUGE 0:8

  MLACO – OBRTNIK 6:2

  SATNICA – VUKA 7:1

  ŽENSKA INIC. HNS-a I – FAVORI 2:6

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog