Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Laburisti: “Đakovo još uvijek bez Đakovčana po rođenju”

  Osim na tešku gospodarsku i socijalnu situaciju, đakovački Hrvatski laburisti – Stranka rada u prvom ovogodišnjem priopćenju podsjećaju da je prošla još jedna godina, a da Đakovo još uvijek nema Đakovčana po rođenju.
  ” Majke rađaju djecu po cijeloj Slavoniji, ali ne i u našem gradu. Ne samo da nemamo bolnicu, poput svih drugih gradova u našem okruženju, nemamo čak niti specijalističku ordinaciju okuliste. Naši sugrađani moraju uzimati slobodan dan i putovati o svom trošku u druge gradove na takve jednostavne, većini potrebne, specijalističke preglede, a tko treba Državno odvjetništvo mora se uputiti u Našice. Željezničku povezanost s metropolom izgubili smo u nizu drugih „izmještenih“, odnosno oduzetih nam institucija”, navodi se u priopćenju tajnice ogranka Sanje Katić uz konstataciju da jedino u čemu naš grad u postotcima sigurno raste je broj nezaposlenih kojih je u Đakovštini vrtoglavih 5.700.
  Dio odgovornosti za katastrofalno loše stanje snose, kako ih nazivaju laburisti, “vikend gradonačelnik i dogradonačelnik”, odnosno “supermani”koji, međutim, ne osjećaju krivicu za aktualno stanje, zaključuju đakovački laburisti.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog