Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tomičić: Vinković je licemjeran prema selu

  Najnovije obraćanje javnosti gradonačelnika Zorana Vinkovića đakovački HDZ ocijenio je licemjernim prema selu, te reagirao priopćenjem kojimžele ukazati na katastrofalan položaj đakovačkih poljoprivrednika, koji je daleko najgori u cijeloj Hrvatskoj.

  Član predsjedništva Gradskog Odbora Đakovo i nacionalnog Odbora za poljoprivredu HDZ-a Josip Tomičić kaže kako u 12 godina vladanja Đakovom gradonačelniku Zoranu Vinkoviću nije stalo do poljoprivrede budući da nije riješio niti jedan hektar poljoprivrednog zemljišta već je probleme seljaka koristio u osobno politikantstvo. I sada, dvolično i populistički Zoran Vinković napada državnu vlast, u kojoj je njegov dogradonačelnik glavni koalicijski čovjek u saborskom Odboru za poljoprivredu, a istovremeno je i županijska vlast ukinula 95% potpora koje je imala za poljoprivredu.

  Tomičić dodaje kako dogradonačelnik Ivica Mandić, kao glavni čovjek saborskog Odbora za poljoprivredu sudjeluje u donošenju ovakvih, po čovjeka i državu strateški štetnih zakona. On i gradonačelnik sa svojim poltronima upropastili su svaki natječaj za zemlju jer su pogodovali svojim stranačkim i drugim interesnim skupinama. Osim toga, grad nema nikakvih potpora za razvoj poljoprivrede, poslovnih zona za preradu, nikakvih ulagača u poljoprivredu, a živimo u srcu Slavonije .

   

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog