Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Šeks: “Bilo bi jako opasno kada bi se nešto vraćalo što bi pomutilo sjajno jedinstvo hrvatskog naroda”

  Za Vladimira Šeksa oslobađajuća presuda hrvatskim generalima “pobjeda je pravde,istine i pobjeda je Hrvatske kojom je zauvijek skinuta bilo kakva mrlja s pobjede u Oluji”, a tom presudom, smatra Šeks, slomljen je jedan zlokobni plan koji je trebao baciti trajnu crnu sjenu na Hrvatsku i na hrvatski narod.
  “Ne samo što su generali tom presudom izborili svoju slobodu na pravnom području, nego je zauvijek i definitivno skinuta bilo kakva mrlja s pobjede koja je čista kao suza i sada su i hrvatski generali čisti kao suza, čista je hrvatska pobjeda, slomljen je jedan zlokoban plan koji je trebao baciti trajnu crnu sjenu na Hrvatsku, na hrvatski narod, jednu sjenu koja bi se vukla nad Hrvatskom da je nastala na zločinu i to ne samo pojedinaca, nego praktično na zločinu cijele Hrvatske. Prvostupanjskom presudom i optužnicom bili su optuženi i hrvatski predsjednik dr. Franjo Tuđman, bili su optuženi svi hrvatski vojnici, redarstvenici i cijeli hrvatski narod i cijela Hrvatska i zato je zauvijek i definitivno skinuta ta sramotna presuda koja je kao Damaklov mač bila nad Hrvatskom”, kazao je Šeks.
  Na pitanje o mogućem utjecaju oslobađajuće presude na unutar politička zbivanja i moguće podjele u Hrvatskoj Šeks je odgovorio da se to ne bi smjelo dogoditi.
  “Jedno je bilo državna politika koja je bila u suradnji s Haškim sudom, ali ova drugosutpanjska presuda trebala bi značiti jedno novo jedinstvo u Hrvatskoj, svih Hrvata, u cjelini hrvatskog naroda i bilo bi jako opasno kada bi se nešto vraćalo što bi mutilo ovo danas sjajno stečeno jedinstvo hrvatskog naroda”, zaključio je Šeks.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog