Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Petnaest osoba ozlijeđeno u naletu putničkog vlaka na mikser za beton

  Petanestak osoba ozlijeđeno je u naletu putničkog vlaka na mikser za beton na nezaštićenom pružnom prijelazu na cesti Piškorevci-Budrovci. Nesreća se dogodila u 12,11 sati, a svi ozlijeđeni prevezeni su Klinički bolnički centar Osijek. Prema prvim informacijama, riječ je o lakšim ozljedama. Očevid je u tijeku, a promet se odvija usporeno.
  Lokomotiva je Nexeov kamion-mješalicu prepolovila i zaustavila se dvjestotinjak metara od pružnog prijelaza.
  U priopćenju Hrvatskih željeznica navodi se da je međunarodni putnički vlak prometovao na relaciji Sarajevo- Budimpešta, da je je ozlijeđeno 12 putnika iz vlaka, strojovođa, pomoćnik strojovođe i vozač kamiona, te da je lokomotiva iskliznula.
  Putnici će put nastaviti autobusom, stoji također u priopćenju. Vlak br. 259 na relaciji Budimpešta – Sarajevo vozit će pomoćnim prijevoznim putem preko Vinkovaca. Putnici ostalih vlakova koji voze na toj dionici prevozit će se autobusima između kolodvora Đakovo, Strizivojna-Vrpolje i Slavonski Šamac.
  Iz HŽ-a stiže i isprika svim putnicima zbog neugodnosti koje im je, kako se navodi, prouzročio ovaj događaj, a ostale sudionike u prometu se poziva da poštuju prometnu signalizaciju na željezničko-cestovnim prijelazima. “Vlak ima dug zaustavni put (do 1500 metara) i na pruzi uvijek ima prednost prolaska”, navodi se na kraju priopćenja.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog