Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Unatoč porazu, položile ispit!

    PRVA B HRVATSKA ODBOJKAŠKA LIGA

    1. KOLO

    ZADAR – ĐAKOVO          3:2

    (25:21; 25:23; 17:25; 126:25: 15:12)

    Svoj premijerni nastup u Prvoj B ligi đakovačke su odbojkašice, unatoč porazu,položile. S obzirom da prvi puta nastupaju u ovom rangu i da su naišle na ogromnu dvoranu Krešimira Ćosića, potrebna su im bila dva seta kako bi shvatile da mogu ugroziti pobjedu domaćih odbojkašica. Nakon što su domaće uvjerljivo dobile prvi set, u drugome se odigravala prava drama. Zahvaljujući sreći, Zadranke su povele 2:0. Kada se činilo da će igračice trenera Dragana Božića potonuti, dogodilo se sasvim suprotno. Odličnom blok igrom u obrani i odličnim izborom napadačkih akcija Đakovčanke su dobile slijedeća dva seta i sve je opet bilo na početku. U petom, odlučujućem setu, Đakovčanke su povele 6:1, a tada je odlučila bolja koncentracija Zadranki koje su došle do pobjede. Samo dva boda dijelila su Đakovčanke od prve, povijesne pobjede u novom rangu natjecanja. Ali, niti s ovim porazom igračice i trener Božić ne bi trebale biti nezadovoljne jer su pokazale da znaju i mogu igrati.

    Dva boda ihdijelila od pobjede – ŽOK “Đakovo”

    Priliku za poravni ispit đakovačke odbojkašice imat će slijedeći vikend kada u Đakovu gostuju odbojkašice Dubrovnika.

    * * * * * *

    TREĆA HRVATSKA ODBOJKAŠKA LiGA ISTOK

    2. KOLO

    ĐAKOVO II – VUKOVAR II           3:1

    (27:25; 22:25; 25:13; 25:22)

    I drugi prvenstveni susret dobile su mlade Đakovčanke. Nakon neizvjesnog prvoga seta, gošće su izjednačile na 1:1. Međutim, bolju igru domaće su igračice okrunile sa dva dobivena seta što je bilo dovoljno za nove bodove.

    Novu pobjedu ostvarile su: Josipa Radoš, Ela Miklaj, Dora Gadžić, Iva Poljičak, Gabrijela Car, Helena Jelenčić, Marija Mihalina, Nikolina Jukić, Tamara Škorić, Hana Lelas, Valentina Mišura, Katarina Senić. Trener: Vjeko Barišić.

     

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog