Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Rutinska pobjeda rukometaša

    PRVA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA

    7. KOLO

    ĐAKOVO -KOZALA 34:28 (18:13)

    Đakovo – Nastavno sportska dvorana Đakovo. Gledatelja: 600. Suci: Davor i Zoran Lončar (Varaždin).

    ĐAKOVO: Juzbašić, Kovač 5, Poljičak, Boris Lubar 1, Miletić, Ivan Barberić, David Lubar 4, Tot 1, Petrović, Perlić 1, Klepo, Šunda 7, Punda 6,  Tomislav Barberić 5, Goluža 1, Pongračić 3. Trener: Daniel Špehar.

    Još jedna pobjeda – RK “Đakovo”

    KOZALA: Dunato 3, Jašarević, Vladika, Jeličić 3, Matanović 9, Sorić, Antonio Tomić 2, Amančić, Franko Tomić 1, Stipčić 1, Kalač 5, Briški, Bećiri 2, Buneta 2. Trener: Darko Dunato.

    Đakovčani su autoritativno otvorili utakmicu protiv mladih Riječana čija je momčad sastavljena većinom od igrača rođenih 1995. godine. U prvih deset minuta domaći su poveli 7:3, a pet golova postigao je mladi Josip Punda, a svoju mrežu “zaključao“ je Martin Juzbašić. Đakovčani su do kraja prvoga poluvremena održavali prednost od četiri do šest golova, a ulogu strijelaca, tamo gdje je započeo Punda, nastavio je kapetan Tomislav Barberić.

    Ivan Šunda – siguran realizator sedmeraca

    U nastavku susreta gosti iz Rijeke održavali su pristojan rezultatski zaostatak i na kraju zaključili utakmicu s porazom od šest razlike. I domaći trener Daniel Špehar u posljednjih desetak minuta dao je priliku igračima s klupe koji su se ravnopravno nosili s Riječanima. Oko šestotinjak đakovačkih gledatelja moglo je vidjeti još jednu odličnu predstavu svojim ljubimaca, ali i mladu i poletnu riječku momčad koja je pokazala da zna igrati rukomet što su zasluženim pljeskom prepoznali i đakovački navijači.

    Pored ovakvih navijača, Riječani nisu imali šanse

    * * *  * *

    DRUGA HRVATSKA RUKOMETNA LIGA SJEVER

    2. KOLO

    PODRAVKA LINO – PAN ĐAKOVO           26:14 (13:5)

    Đakovačke rukometašice doživjele su poraz u Koprivnici koji nije neočekivan, ali ipak su „panovke“ morale pružiti malo jači otpor. Već na početku susreta domaće igračice povele su 4:0 čime su nagovijestile svoju pobjedu. „Panovke“ su prvi gol postigle tek u 10. minuti, a već u 20. „podravkašice“ su povećale svoju prednost na 9:2. Do odmora su Đakovčanke uspjele doći na podnošljiv zaostatak (13:5), a u nastavku susreta domaće su došle do konačnih plus 12. Koliko ovo nije bio dan za „panovke“ potvrđuje i činjenica da su Đakovčanke promašile četiri sedmerca.

    Strijelci za Pan Đakovo bile su: Barić 1, Penava 1, Radoš 3, Zirn 3, Bogdanović 1, Tadić 2, Matasović 1, Birtić 2. Još su igrale: Pandža, dubravac, Prskalo, Humbal, Tokić, Klemen. Trener: Đino Grgić.

     

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog