Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Uspješna generalka “meteora”

    PRIJATELJSKA MEĐUNARODNA UTAKMICA

    METEOR ĐAKOVO – ODŽAK       85:83

    (22:25; 26:12; 19:25, 16:17)

    Posljednju provjeru pred početak prvenstva košarkaški Meteor Đakova odigrali su protiv bosansko-hercegovačkoga prvoligaša Odžaka. Gosti su bolje otvorili utakmicu i prvu četvrtinu riješili u svoju korist rezultatom 25:22. Međutim samo osam minuta agresivne igre donijelo je Đakovčanima preokret i vodstvo na odmoru 48:37. U tim trenucima petorka: Herceg – Žeravica – Ćurić – Mikulić – Petrović odigrala je najbolji deset minuta što je bilo dovoljno za vodstvo od plus 11.

    Centar Davor Mikulić donio je čvrstinu u igri “meteora”

    U nastavku susreta u gostujućim redovima razigrao se Kovač koji je bio nerješiva zagonetka za domaću obranu. Serijom trica vratio je goste u rezultatski egal. Do kraja susreta obje momčadi su se izmjenjivale u vodstvu, a u dramatičnoj završnici koševima Kruljca i Ćurića riješili su pitanje pobjednika.

    Nakon deset odigranih prijateljskih utakmica košarkaši Meteor Đakova slijedeću nedjelju kreću u prvenstvo A-2 Hrvatske košarkaške lige Istok, a prvi protivnici bit će im košarkaši Županje.

    Strijelci za Meteor Đakovo bili su: Šušak 3, Petrović 5, Herceg 20, Kruljac 10, Tadić 4, Ćurić 18, Mikulić 14, Žeravica 9, Grgić 2. Još je igrao Budimir. Trener: Igor Kovačević.

    * * * * *

    PRIJATELJSKA UTAKMICA KOŠARKAŠICA

    METEOR ĐAKOVO – VINKOVCI 60:54

    (19:7; 6:16; 11:14; 24:17)

    Prvi nastup u pripremama za novu sezonu u B -1 Hrvatskoj košarkaškoj ligi Istok odigrale su košarkašice Meteor Đakova. U susretu protiv Vinkovčanki, „meteorke“ su odlično otvorile utakmicu vodstvom 19:7. Međutim, gošće su u drugoj četvrtini sustigle vodstvo Đakovčanki i do kraja susreta gledali smo neizvjesnu utakmicu. U posljednje četiri minute domaće igračice iskoristile su bogatije iskustvo i zasluženo došle do pobjede. Najzaslužnija za to je kapetanica Jelena Duvnjak, strijelac 24 koša, a odlično su joj asistirale Petra Šola s 15 i Matea Kuna s 13 koševa. U listu strijelaca upisale su se: Barna 1, Nikolina Duvnjak 5, Radnić 2. Još su igrale: Gal. Ćukušić, Lelas. Trener: Robert Francem.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog