Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nova administrativna podjela ide na ruku bogatih, tvrde u HDSSB-u

  Najava ministra regionalnog razvoja i fondova EU Branka Grčića da će se od početka sljedeće godine Hrvatska dijeliti na dvije administrativne regije; Kontinentalnu i Jadransku, za HDSSB je nastavak sulude politike, siromašenja i zapostavljanja najsiromašnijih i najnerazvijenijih dijelova RH.
  “Ovakva podjela napravljena je samo zbog Zagreba i Zagrebačke županije koja prelazi 100 posto prosjek BDP-a, ali i dijelom zbog Varaždina na inzistiranje Radimira Čačića”, ocijenio je dr. Dinko Burić, a tu je odluku nazvao ” kuhinjom Zorana Milanovića i Kukuriku koalicije”.
  ” Ova odluka nema nikakve veze sa željom da se započne s ravnomjernim razvojem. Ovo je jabuka razdora” – rekao je na konferenciji za novinare Burić napominjući kako je “to politika koja bogatima daje još više, a siromašnima uzima i mrvice sa stola“.
  S tim u vezi dužnosnici HDSSB-a prozvali su saborske zastupnike i ministre SDP-a koji šute.
  Stjepan Ribić, ravnatelj Regionalne razvojne agencije Slavonije i Baranje, tvrdi kako ovakva podjela na dvije regije nema opravdanja. “Laž je da u EU ne postoje regije s manje od 800.000 stanovnika. Grčić je napravio sve da Grad Zagreb profitira, a da njegova jadranska regija ostane neoštećena i to sve na račun Slavonije i Baranje” konstatirao je Ribić.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog