Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zbog sporne fotografije Bogdan se povukao sa svih stranačkih dužnosti!

  “Interna zafrkancija”, kako ju je prikazivao, odnosno beogradska fotografija s tri prsta, Tomislava Bogdana, predsjednika Savjeta mladih i člana i dužnosnika đakovčakgo SDP-a, koštala je ostavke na svim stranačkim funkcijama.
  Naime, povodom njegova, kako se navodi u priopćenju đakovačkog SDP-a, nedoličnog i krajnje neprihvatljivog ponašanja, održana je sjednica Predsjedništva Gradske organizacije SDP-a Đakovo na kojoj je Predsjedništvo od njega zatražilo ostavku na sve funkcije koje obnaša u stranci, što je on i prihvatio te se, još jednom ispričao zbog svog nedoličnog ponašanja.
  “Gradska organizacija SDP-a i Gradska organizacija Foruma mladih SDP-a ograđuje se od svih oblika nedoličnog ponašanja i istupa dotičnog člana te ističe da takva ponašanja nisu niti će ikada biti prihvatljiva članovima SDP-a”, stoji u priopćenju uz napomenu da će Gradski odbor SDP-a raspravljat i o dodatnim sankcijama Tomislavu Bogdanu.
  Neposredno nakon sjednice Predsjedništva, Tomislav Bogdan podnio je ostavku na sve funkcije koje obnaša i u Gradskoj organizaciji Foruma mladih SDP-a kao i u Županijskoj organizaciji SDP-a Osječko-baranjske županije, te na članstvo u Forumu mladih, navodi se u priopćenju.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog