Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za petak sazvan nastavak 22. sjednice Gradskog vijeća u trećem pokušaju

  U petak bi se, iz trećega pokušaja, trebalo sastati Gradsko vijeće radi nastavka prekinute 22. sjednice Gradskog vijeća. Sjednicu je sazvao njezin predsjednik Tomislav Vuković, koji smatra da, nakon obavljenih konzultacija s gradonačelnikom i čelnicima vladajuće koalicije, ne bi trebalo biti iznenađenja. Uz postojeći dnevni red, predviđene su i dopune koje mahom obuhvaćaju izvješća o radu i finanncijskom poslovanju gradskih trgovačkih društava.
  U vijećnićke klupe trebala bi zasjesti dvojica novih vijećnika – Marino Mikulić, HDZ, nakon ostavke njegova stranačkog kolege Ivana Pološkog, te Tomislav Vukadin iz HSP-a, kao zamjena Josipu Tokiću, koji je također podnio ostavku, i čija je verifikacija mandata također na dnevnom redu.
  Vuković vjeruje da će treći pokušaj i ujedno posljednja prilika za nastavak sjednice, okupiti kvorum. Rok od tri mjeseca od zadnje sjednice počinje teći 24. srpnja i kako kaže, sadašnji dogovori vode prema nastavku sjednice. Predsjednik Vijeća apelira na vijećnike da se odazovu, jer u ovome trenutku, kako navodi, gradu nisu potrebni nikakkvi novi izbori i novi troškovi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog