Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nove službe i imenovanja svećenika: Župnik Zvonko Mrak napušta Župu Dobrog Pastira

  Đakovačko-osječki nadbiskup Marin Srakić, uobičajeno uoči Velike Gospe, izdao je dekrete o razrješenjima i imenovanjima svećenika u Đakovačko-osječkoj nadbiskupiji. Donosimo neke najzanimljivije.
  Vlč. Zvonko Mrak razriješen je službe župnika župe Dobrog Pastira u Đakovu i imenovan župnikom župe Bezgrešnog Začeća BDM u Valpovu. Na mjesto župnika u Župi Dobrog Pastira imenovan je vlč. Josip Ivešić, dosadašnji župnik župe Svetog Luke evanđelista u Josipovcu. Vlč. Mato Mićan razriješen je službe duhovnog suradnika u samostanu Milosrdnih sestara svetog Križa u Đakovu i imenovan župnikom župe Svetog Josipa, zaručnika BDM u Vuki. Vlč. Davor Vuković imenovan je župnikom župe Snježne Gospe u Selcima Đakovačkim. Vlč. Branimir Mađarac razriješen je službe župnog vikara župe Svetih Petra i Pavla apostola u Osijeku i imenovan župnikom župe Svetog Jakova apostola u Gorjanima. Vlč. Dejan Bubalo razriješen je službe župnog vikara župe Dobroga Pastira u Đakovu i imenovan župnikom župe Presvetog Trojstva u Tordincima.

  Župni vikari: Vlč. Ivica Tušek razriješen je službe župnog vikara župe Svih svetih u Đakovu i imenovan župnim vikarom župe Gospe Brze Pomoći u Slavonskom Brodu. Vlč. Josip Levaković, mladomisnik, imenovan je župnim vikarom župe Svih svetih u Đakovu.
  Ostale službe i umirovljenja: Vlč. Vinko Brezovar razriješen je službe župnika župe Snježne Gospe u Đakovačkim Selcima i umirovljen. Vlč. Đuro Ćuraj razriješen je službe župnika župe Svetog Jakova apostola u Gorjanima i umirovljen.
  Nove službe i imenovanja svećenici preuzimaju 18. kolovoza, objavio je Tiskovni ured.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog