Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • SDP: U HDZ-u su licemjeri

  Iza nas su dva pokušaja održavanja sjednice i ta dva pokušaja nisu uspjela jer se predstavnici opozicije nisu odazvali i mi točno znamo da je to samo zbog jedne točke koja je za njih sporna, a to je imenovanje predstavnika u skupštine trgovačkih društava, izjavio je također danas na konferenciji za novinare predsjednik đakovačkog SDP-a Josip Matkov, izrazivši nadu da će se sutra sjednica napokon održati:
  – Mi kao ozbiljna stranka želimo dati maksimalni doprinos u funkcioniranju Grada i Gradskog vijeća i zbog toga ćemo tu točku povući s dnevnog reda.To ne znači da SDP od toga odustaje, rekao je Matkov. Ako ne prije, do promjena će svakako doći u svibnju sljedeće godine, poručio je:
  – Svi ovi pokušaji miniranja rada Gradskog vijeća doveli bi do prijevremenih izbora. Mi se njih ne bojimo, ali oni su nepotrebni sada, nekoliko mjeseci prije redovnih izbora i doveli bi do nepotrebnih troškova. Ovo je naš potez dobre volje, poručio je Matkov.
  Gradski vijećnik i saborski zastupnik Damir Tomić ocjenjuje da stanje u gradu nije dobro i da do promjena mora doći:
  – Mi smatramo da stanje nije dobro, a do promjena će svakako doći. Ako građani misle da je ovako dobro, neka ostane, ali grad tone sve dublje u posljednje tri godine. Ukoliko smatraju da treba biti lošije, izabrat će opciju koja je šest mjeseci vladala gradom i upropastila ga, a ukoliko želje bolje, izabrat će nas i provest ćemo sve ne promjene koje nismo mogli zbog opstrukcije, kazao je Tomić. HDZ-u je poručio da se promjene u skupštinama trgovačkih društava ne mogu provesti upravo zbog njih:
  – Ti licemjeri su dvije sjednice propustili štiteći ovdje upravo ono što smo mi htjeli promijeniti. I sada oni prozivaju. To je njihova konstanta. To su licemjeri koji su u stanju u tjedan dana promijeniti čovjeka kojega podržavaju u svojoj stranci… odgovorio je Tomić.
  Predsjednik Gradskog vijeća Tomislav Vuković pozvao je vijećnike na ozbiljnost i dolazak na sjednicu, jer rok od tri mjeseca od zadnje sjednice počinje teći 24. srpnja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog