Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obrtničkoj školi sredstva iz EU i Ministarstva poduzetništva

  Obrtnička škola Antuna Horvata ovih je dana dobila službenu potvrdu o uspjehu na dva natječaja na koje su aplicirali sa svojim programima.
  Prvi je natječaj Europske unije Leonardo da Vinci na kojem je prihvaćen projekt pod nazivom “Pravilan odabir zanimanja za sretnu sutrašnjicu”.
  Leonardo da Vinci je projekt Europske unije koji obuhvaća strukovno obrazovanje i osposobljavanje te je osmišljen tako da svojim aktivnostima potiče razvoj znanja, vještina i kvalifikacija svih sudionika. U ovom, odobrenom projektu, uključeno je osim Obrtničke škole Antuna Horvata još nekoliko škola iz Litve, Francuske, Turske i Mađarske. S ovim zemljama i Školama vršit će se razmjena učenika i nastavnika. Voditelj projekta je Marija Pataran, prof.  Za projekt Škola će dobiti 22.500 eura. .
  Na natječaju za opremanje strukovnih škola Ministarstva poduzetništva i obrta Republike Hrvatske škola je dobila 100.000,00 kuna za opremanje kabineta automehatronike. Riječ je o novom zanimanju koje u sebi ujedinjuje znanja zanimanja automehaničar i autoelektričar, a uobičajeno je u Europskoj uniji. Opremanjem kabineta najsuvremenijom opremom steći će se uvjeti da od iduće školske godine ovo zanimanje upisuje i u Đakovu, izjavio je tom prigodom ravnatelj škole Mirko Ćurić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog