Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Rad poštanskog ureda u Selcima ovisi o sufinanciranju grada, tvrde iz Hrvatske pošte

  Izuzetno mali broj korisnika i negativno poslovanje glavni su razlozi zatvaranja poštanskog ureda 31415 Selci Đakovački, a u priopćenju se navodi da je ta odluka donesena jer je Hrvatska pošta tvrtka koja se ne financira iz državnog proračuna, već isključivo vlastitim poslovanjem.
  “Hrvatska pošta prvotno je raspisala natječaj za franšize odnosno za Ugovorne poštanske urede, ali za poštanski ured Selci Đakovački,nažalost nije bilo zainteresiranih potencijalnih ugovornih partnera. Nakon toga, problem je predstavljen lokalnoj samoupravi u želji da zajedničkim radom osiguramo nastavak rada poštanskog ureda. No nakon dva kruga razgovora, nažalost, lokalna samouprava nije bila spremna sufinancirati rad poštanskog ureda. Nastavno tome, Hrvatska pošta donijela je poslovnu odluku da se poštanski ured zatvori, s mogućnošću, da ukoliko se sa strane lokalne samouprave u budućnosti pokaže interes za suradnju na obostrano zadovoljstvo, ostanemo otvoreni”, navodi se u priopćenju koje potpisuje Jo Kemper iz Ureda za korporativne komunikacije.
  Navodi se također da novi model pružanja poštanskih usluga, koji je od danas dostupan svim stanovnicima koji su ostali bez poštanskog ureda u dosadašnjem obliku, prilagođen svima, posebice starijim osobama. Naime, sve usluge koje su korisnici do sada obavljali u poštanskim uredima mogu obaviti preko djelatnika poštonoša, i to bez izlaska iz svojeg doma. “Trebaju li platiti račun, poslati pošiljku ili paket, sve mogu obaviti na svom kućnom pragu. Poštaru mogu predati račune koje žele platiti i on će vam im dati potvrdu, uplatiti račune te im dostaviti potvrdu o uplati i račun. U dostavi se ništa ne mijenja i korisnici zaista nemaju razlog za strah od toga da će ostati bez poštanskih usluga. Svjesni smo činjenice da je Hrvatska pošta neizostavan element svakodnevnog života te ni na koji način ne želimo mijenjati navike niti negativno utjecati na usluge koje nudimo. Stoga prije odluke o zatvaranju poštanskog ureda provodimo detaljno praćenje navika korisnika te traženje najboljeg novog modela poslovanja”, ističe se u priopćenju Ureda za korporativne komunikacije Hrvatske pošte.

  1 komentar

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog