Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Obilježen Dan planeta Zemlje

  “Što djeca vide, a odrasli ne” naziv je izložbe koju su danas, povodom Dana planeta Zemlje, na korzu organizirali članovi Odreda izviđača “Klasje”. Članovi najmlađih uzrasta fotografirali su smeće u prirodi i svoje su fotografije, kao upozorenje, izložili. Cilj akcije je, kako ističe voditelj najmlađe skupine đakovačkih izviđača Arian Čavala, upozoriti na potrebu očuvanja okoliša.
  Izviđači posebno upozoravaju da je najviše smeća po đakovačkim izletištima nakon 1.svibnja.

  Povodom Dana planeta Zemlje đakovački Laburisti podijelili su Đakovčanima više od tisuću maćuhica. Njihov je to doprinos uređenju i očuvanju okoliša.

  Istim povodom, članovi HNS-a za nedjelju najavljuju akciju uređenja dječjih igrališta. Osim toga, žele utvrditi u kakvom se stanju nalaze te povšrine, te posebno upozoriti na sigurnosne propuste.

  Udruga “Kockica”, koja okuplja ljubitelje rukotvorina i starog namještaja od ovoga vikenda počinje s organizacijom manifestacije pod nazivom “Sajam antikvarijata i rukotvorina” koja bi se, kako ističe predsjednica Udruge Suzana Miloš, trebala održavati svake druge subote u mjesecu. Prvi đakovački Sajam antikvarijata održava se na korzu, a svoje rukotvorine i druge predmete izlažu izlagači iz Đakova i okolnih mjesta.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog