Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Raspudić: “Ja sam porezni obveznik, dok Matkov funkcionira kao porezni OVISNIK!”

  Nastavlja se verbalni rat đakovačkog SDP-a i HDZ-a. Naime, nakon što je Josip Matkov na HDZ-ove optužbe o nepotizmu i zapošljavanju u gradskim tvrtkama bez natječaja odgovorio prozivanjem te stranke i njezina predsjednika Ante Raspudića za veliki broj nezaposlenih u gradu, te za porezni dug državi, uslijedio je odgovor HDZ-a.
  “Žalosti činjenica što gospodin Matkov krivnju za teško gospodarsko i socijalno stanje u gradu pokušava prebaciti na HDZ, iako svi znaju da je SDP na vlasti u Đakovu posljednjih čak 11 godina”, navodi u svom odgovoru Raspudić ističući također da je nepremostiva razlika između njega i Matkova u tome što on kao porezni obveznik u svojim tvrtkama upošljava 80 djelatnika u proizvodnji, dok Matkov funkiconira kao porezni ovisnik.
  Raspudić se također pita “slijedi li, nakon, kako ih naziva, “dva velebna projekta, zapošljavanja bez natječaja predsjednika Gradskog vijeća u Univerzalu i supruge predsjednika Josipa Matkova u Đakovačkom vodovodu, realizacija i trećeg ključnog projekta, odnosno zapošljavanje Josipa Matkova u Poduzetničkom centru, budući da mu je iz gradskog proračuna bez natječaja već plaćeno nekoliko desetaka tisuća kuna za prekvalifikaciju”.
  Zbog svega toga HDZ u svom najnovijem priopćenju poziva vodstvo SDP-a da pri, kako se navodi, budućem kadroviranju u gradskim poduzećima ne bude ključna rodbinska i bračna povezanost, već stručnost, kako svi ostali Đakovčani ne bi bili građani drugog reda.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog