Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Aktivne članice političkih stranaka

  U ovogodišnjoj akciji “Maslinova grana”, koju već tradicionalno uoči Cvjetnice provodi Ženska inicijativa Hrvatske narodne stranke, prikupljeno je 2.800 kuna, a taj novac raspodijeljen je na osam obitelji u potrebi. Članice Ženske inicijative HNS-a posjetile su i obitelj Vugrin iz Mrzovića i prigodno ih darivale.

  Već tradicionalno povodom uskrsnih blagdana, članice Foruma žena SDP-a, uz potporu članova Foruma mladih, obišle su korisnike Doma za starije i nemoćne osobe i razveselile ih uskršnjim pisanicama i domaćim slavonskim kolačima. Članice i članovi proveli su dopodne u ugodnom druženju sa korisnicima Doma kojima su uručili i čestitku s najboljim željama uoči Uskrsa, a u pratnji Ravnateljice obišli su i novosagrađeni dio Doma.

  Sutra na Veliku subotu HDZ-ova Zajednica žena Katarina Zrinski organizira tradicionalnu akciju “Tisuću pisanica za Đakovčane”.pisanicama i domaćim slavonskim kolačima.

  A i Zajednica žena HDSSB-a na korzu će sutra darivati najmlađe za koje je pripremljeno 300 slatkih gnijezda pripremljenih u radionicama zajednice.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog