Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Glavaševo pismo iz zatvora

  Podužim priopćenjem, upućenim iz ćelije mostarskog zatvora, Slavoncima, Baranjcima i Srijemcima obratio se Branimir Glavaš, a kao neposredni povod za obraćanje u ovo uskrsno vrijeme, kada se, kako kaže, miran i spokojan i bez mržnje, iako nepravedno zatvoren, prisjeća svojih najbližih, prijatelja i svih onih koji mu daju podršku, poslužila mu je najava “vladajuće elite” mogućeg ukidanju pokroviteljstva Hrvatskog sabora nad krvavom Bleiburškom tragedijom.
  “To najavljeno ukidanje pokroviteljstva nad povijesno najvećom klaonicom više desetaka tisuća između ostalih i cvijeta hrvatske mladosti iz ne tako davne prošlosti, izraz je ne samo nepriznavanja grijeha i zločina svojih “otaca i djedova”, već i podmukli ponovni “pucanj u potiljak” ovaj puta žrtvinih potomaka, u stotine tisuća članova obitelji, rodbine i prijatelja, nevino pobijenih na “Križnom putu” nakon 8. svibnja 1945. godine i svih poratnih godina”, navodi Glavaš u priopćenju.
  Za takvu politiku, tvrdi Glavaš, lijeva vladajuća garnitura nije dobila mandat hrvatskog naroda na proteklim parlamentarnim izborima jer se, kako navodi, radi o “jednom od najstrašnijih poslijeratnih komunističkih zločina u cijelom svijetu”.
  “Vođenjem ovakve sulude politike “Kukuriku” koalicije, ponovno se otvaraju ne zarasle rane nacionalnih podjela, što nije dobro, jer to vodi u nove nacionalne podjele i sukobe”, ističe Glavaš upozoravajući da nova hrvatska vlast, umjesto da poduzme sve kako bi se taj “prestrašni zločin sankcionirao, svjesno i namjerno pokušava zaštititi počinitelje tih zločina”.

  omentara

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog