Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dragutin Bodakoš novi predsjednik UV Hrvatskog centra za konjogojstvo

  Hrvatska vlada na posljednjoj je sjednici razriješila Stjepana Mikolčića, dosadašnjeg predsjednika Upravnog vijeća Hrvatskog centra za konjogojstvo – Državne ergele Lipik i Đakovo te dosadašnje članove. Za novog predsjednika imenovala je Dragutina Bodakoša, dok su novi članovi Upravnog vijeća Irena Jakobović Grubišić, Mirjana Baban, Dragutin Vincek i Vlado Ladarević.
  “S obzirom da je Vlada jučer donijela tu odluku i da će biti određene konzultacije, mi u Upravnom vijeću ćemo razmotriti kadrovsku strukturu, pitanje postojanja jedne, druge ergele, i ono što je najkvalitetnije i najbolje za opstojnost konjogojstva u Hrvatskoj u tom će smislu Upravno vijeće raditi i djelovati”, za naš je Radio izjavio Bodakoš odgovarajući na pitanje o mogućim kadrovskim promjenama u ergeli.
  “Ja i kao Đakovčanin imam afinitet i poseban osjećaj i prema Ergeli Đakovo, a sa znanstvenog i radnog gledišta i prema Lipiku, ali ono što je Hrvatsku krasilo, lipicanci, a posebno cjelokupno konjogojstvo, bit će nam u interesu da postavimo stvari da najbolej funkcioniraju i da se razvijaju”, zaključio je Bodakoš.

   

  foto: sdp.hr

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog