Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Centar Amadea – mjesto edukacije, kreativnosti i rekreacije

  Tijekom realizacije projekta “Vrt nade za stare i mlade”, odnosno kroz edukativne i kreativne radionice i izložbe koje su bile organizirane u Centru Amadea prošlo je oko 500 osoba, čulo se na završnoj tribini i izložbi dječjih kreativnih radova koji su održani danas. Organizator projekta je Udruga za psiho-socijalne potrebe “Amadea” u sklopu kojega časne sestre Svetog Križa imaju programe za djecu i odrasle osamljene osobe. Nositelj i začetnik projekta je dr. Snježana Tolić, profesorica na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku.

  S obzirom na skori ulazak Hrvatske u Europsku uniju ovakvih bi projekata, kako ističe, profesorica Tolić, trebalo biti i više, a naglasak je na radu s djecom, jer su oni budućnost te nove ekološke svijesti o potrebi drugačijeg odnosa prema ukupnom okruženju.

  “Vrt nade za stare i mlade” u Centru Amadea bio je mjesto edukacije, kreativnosti i rekreacije, potvrdili su to i sami sudionici, kako oni  najmlađi svojim maštovitim radovima,  ali i oni najstariji koji su bili aktivni u vrtu.

  Slične projekte profesorica Snježana Tolić najavljuje i dalje, a u planu je, kako je izjavila za naš Radio, i jedan s đakovačkim Univerzlaom, ukoliko bude dobre volje i razumijevanja, ali i financijskih sredstava.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog