Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Nada je bila odani sugrađanin Grada Đakova”

  Na gradskom groblju u Đakovu sahranjena je Nada Varšava, dugogodišnja suradnica i suosnivačica Radio Đakova. Uz najužu rodbinu, posljednjem oproštaju bili su nazočni i brojni prijatelji, suradnici i poštovatelji. Osim što je bila prepoznatljivi glas u eteru našeg Radija, Nada je bila aktivna i u brojnim drugim organizacijama i udrugama.

  Upravo Nadin svestrani društveni angažman u oproštajnom je govoru naglasio i njezin dugogodišnji suradnik u Foto kino klubu i Tehničkoj kulturi  Franjo Baumholc, nazvavši je “odanim sugrađaninom Grada Đakova”

  “Nada je bila aktivna u Foto kino klubu,Tehničkoj kulturi, Radio klubu, Radio Đakovu, Đakovačkim vezovima, brojnim udrugama  za koje se nesebično davala”, naglasio je Baumholc. Istaknuo je da je za svoj društveni angažman dobila i  brojna priznanja.

  Izraze sućuti povodom smrti Nade Varšave uputio je gradonačelnik Zoran Vinković koji ističe da je njezin plodonosni život bio vezan prvenstveno za Grad Đakovo, uz osnivanje i rad brojnih organizacija i udruga, a naglasio je i njezin doprinos osmišljavanju sadržaja Đakovačkih vezova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog