Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Crkva poziva na pomoć Japanu

  Predsjednik Hrvatske biskupske konferencije đakovačko-osječki nadbiskup Marin Srakić uputio je pismo sućuti predsjedniku Japanske biskupske konferencije nadbiskupu Osake Leu Junu Ikenagi, objavila je Informativna katolička agencija.

  “S dubokim suosjećanjem pratimo vijesti o teškom stradanju dragog japanskog naroda i kušnje kroz koje prolazite zbog razornog potresa. U ime biskupa, svećenika, redovnika i redovnica i svih vjernika Katoličke Crkve u Republici Hrvatskoj, upućujem vama i cijeloj Crkvi Božjoj u Japanu, dragom japanskom narodu i svim obiteljima poginulih i stradalih, najiskrenije izraze sućuti.

  Izražavamo vam našu vjerničku solidarnost i molitvenu blizinu sa željom da svemogući Bog preminulima daruje vječni mir, a utjehu i snagu onima koji su ostali bez najmilijih i krova nad glavom”, navodi se u poruci nadbiskupa Srakića.

  Hrvatski je Caritas pokrenuo nacionalnu akciju prikupljanja pomoći za stradale od potresa i tsunamija u Japanu.

  Građani i tvrtke mogu se u akciju Hrvatskog Caritasa uključiti uplatom na žiro račun Hrvatskog Caritasa kod PBZ-a 2340009-1100080340 (poziv na broj 143); pozivom na telefon 060 9010 , cijena poziva 6,15 kn; online uplatama na www.caritas.hr i novčanom pomoći u svakoj župi, s napomenom: za stradale u Japanu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog