Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HDZ za pravnu samostalnost Ergele Đakovo

  Hrvatska demokratska zajednica grada Đakova u proteklo je vrijeme intenzivno radila kroz stranačka tijela, uz pomoć potpredsjednika Vladimira Šeksa, ministra Tomislava Ivića te resorna ministarstva, na lobiranju za pravnu samostalnost Ergele Đakovo.

  ” Od resornog ministarstva i ministra Petra Čobankovića dobili smo čvrsta obećanja da će Vlada Republike Hrvatske u koordinaciji s nadležnim ministarstvom u naredna dva mjeseca riješiti pitanje đakovačke ergele, kako bi Ergela Đakovo bila potpuno neovisna i pravno samostalna ustanova”, navodi se u priopćenju Gradskog odbora HDZ-a.

  Rješenjem ovog pitanja na miran i civiliziran način jasno smo pokazali da se konstruktivna politika u interesu svih Đakovčanki i Đakovčana vodi kroz dijalog s ministarstvima i Vladom RH, a ne kroz izolacijsku politiku sukoba, ističe čelnik đakovačkog HDZ-a Ante Raspudić.

  Dodao je kako je uvjeren da je i gradonačelnik Vinković za to znao, no da je ipak organizirao današnje prosvjede, a što HDZ ocjenjuje još jednim u nizu politikantskih obračuna i sukoba Zorana Vinkovića s tendencijom daljnje gospodarske izolacije Đakova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog