Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zlato Karlu Ragužu

  12. MEĐUNARODNI KARATE TURNIR “TUZLA 2011.”

   Zlato Karlu Ragužu

  Na 12. Međunarodnom karate kupu u Tuzli nastupilo je 800 natjecatelja iz osam država: Hrvatske, Bosne i Hercegovne, Makedonije, Srbije, Crne Gore, Slovačke, Turske i Rumunjske. U subotnjem programu nastupili su seniori dok je nedjelja bila rezervirana za mlađe kategorije.

  Mladi đakovački karataši ostvarili su sjajan uspjeh osvojivši pet medalja, dvije u katama i tri u borbama. Najvrijedniji rezultat – prvo mjesto u borbama mlađih kadeta osvojio je Karlo Raguž kojemu je pripala zlatna medalja. Drugo mjesto i srebrenu medalju osvojila je Ana Nerovčiću katama za juniorke, dok su treća mjesta osvojili: Ivana Raguž (kate učenice), Ivan Privara (borbe učenici), Jelena Martinović (borbe mlađe kadetkinje). Osim osvajača medalja, u Tuzli su nastupili:Alen Hajić (borbe mlađi kadeti), Rea Bosak (kate kadetkinje), Ivna-Marija Ćorić (kate kadetkinje), Ana-Marija Šebetić (kate kadetkinje), Miriam Leovac (kate mlađe kadetkinje)i Morena Di Carlo (borbe mlađe kadetkinje).

  Slijedeću priliku za osvojanjem medalja đakovački karataši imat će slijedećega vikenda kada nastupaju na Karate festu u Virovitici.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog