Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za automobil ima, a za javnu rasvjetu nema, tvrde u HDZ-u

  Aktulana gradska vlast sustavno zapostalja prigradska naselja, a da su ona u drugom planu pokazao je i proračun za sljedeću godinu, istaknuo je na konferenciji za novinare predsjednik đakovačkog HDZ-a Ante Raspudić podsjetivši na nedostatak elementarne komunalne infrastrukture, posebno javne rasvjete u Kuševcu i Širokom Polju.

  Raspudića čudi što o proračunu govore samo predlagač i najjača oporbena stranka, dok SDP šuti. Zanima ga podržava li SDP kupovinu novog automobila dok se istodobno ukidaju programi za mlade, ulaganja u predškolski odgoj i drugi sadržaji za građane.

  “Obmana je vladajućih u Đakovu da nema sredstava za potrebe građana jer u isto vrijeme troše za sebe”, tvrdi Ivan Pološki. S tim u vezi čelnici HDZ-a prozvali su HDSSB-a da provodi dvostruku politiku, na sjednici Vijeća ta stranka podržava proračun, dok na terenu kritizira gradsku vlast zbog zapuštenosti prigradskih naselja. I na primjeru Selaca vidljiv je odnos gradske vlasti prema prigradskim naseljima, konstatirao je Ivica Rončević, podsjetivši na nedostak javne rasvjete, staza i pješačkih prijelaza oko škole.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog