Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prigradska naselja nisu zanemarena, odgovara gradonačelnik

  Optužbe HDZ-a da aktualna gradska vlast zanemaruje prigradska naselja gradonačelnik Zoran Vinković na današnoj konferenciji za novinare nazvao je “glupostima i trabunjanjem”, odgovorivši na njih tvrdnjama da je upravo HDZ svojom neracionalnim trošenjem zadužio grad. Gradonačelnik je rekao da je svjestan da postoji još nekoliko, kako ih je nazvao, “tamnih rupa ” i u prigradskim naseljima i u gradu Đakovu koje će uskoro biti riješene, pa djeci neće trebati baterije niti će se trebati dizati roletne kako bi svjetlo obasjalo put djeci u školu.

  “Nakon gotovo godinu i pol dana plaćanja starih računa, koji još uvijek nisu svi plaćeni, započelo se s izgradnjom rasvjete u Zvečaju, završen je prvi dio rasvjete u Selcima i u Dravskoj ulici i dan je nalog za izgradnju javne rasvjete u Sunčanoj ulici u Širokom Polju, a zajedno s HEP-om to će se raditi i u Starčevićevoj ulici u Kuševcu, te poboljšati napon u Budrovcima”, pojasnio je gradonačelnik. Kao argument protiv HDZ-ovih optužbi o zanemarivanju prigradskih naselja naveo je i ulaganja u izgradnju kanalizacije, u predškolski odgoj i druge djelatnosti, a što se tiče nabavke novog automobila ponovio je da je stari automobil preskup za održavanje, te da se grad u nabavci novog odlučio za automobil srednje klase.

  Tu je odluku dogradonačelnik Ivica Mandić nazvao racionalnom za razliku od neracionalnog HDZ-ova ponašanja za vrijeme šestomjesečne vladavine gradom. Zamjerio je HDZ-u da plaši građane, što, kako kaže, nije posao oporbe.

  I dogradonačelnik Ivan Išasegi podsjetio je na neracionalno trošenje HDZ-ove vlasti, a njihove optužbe i podbadanja nazvao je blaćenjem na koje HDSSB više neće reagirati.

  Istaknuvši da je dosad božićnicu podiglo oko tisuću đakovačkih umirovljenika, gradski su čelnici danas najavili i skoru isplatu naknada za novorođene bebe čime, kako je rekao gradonačlenik, pokazuju da ne troše samo na automobil, nego ispunjavaju obaveze prema svim kategorijama građana.

  Gradski su čelnici ponovili i spremnost da velikim investitorima, poput Agrokora, ponude povoljne uvjete za izgradnju svojih pogona na području grada. “Svjesni smo da budućnost grada ovisi o otvaranju novih radnih mjesta”, jedinstveni su u nastupu gradski oci.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog