Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za potpore proizvođačima svinja većih klaoničkih težina osigurano 3,5 milijuna eura

  Objavljen je Pravilnik o provedbi programa državne potpore proizvođačima svinja većih klaoničkih težina zbog otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih mjerama za suzbijanje afričke svinjske kuge.

  Cilj Programa državne potpore proizvođačima svinja većih klaoničkih težina zbog otežanih uvjeta poslovanja uzrokovanih mjerama za suzbijanje afričke svinjske kuge je dodjela potpore za nadoknadu gubitka prihoda za svinje većih završnih težina, otpremljene iz objekata u zoni ograničenja na klanje sukladno relevantnim propisima i mjerama kontrole bolesti. U okviru ovoga Programa omogućit će se potpora za nadoknadu gubitka prihoda za svinje većih završnih težina otpremljene na klanje iz objekata u zoni ograničenja u razdoblju od 1. listopada do 31. prosinca 2023. godine. Za provedbu Programa u Državnom proračunu Republike Hrvatske osigurana su sredstva u iznosu od 3,5 milijuna eura.

  Zahtjev za potporu se popunjava putem AGRONET zaštićene mrežne aplikacije Agencije za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju izravno ili u podružnicama Agencije u razdoblju od 3. do 23. siječnja 2024. godine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog