Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Naš Radio se kroz svoju povijest, unatoč svim nedaćama, dodatno pokazao žilav i svoj”

  Tezu “Radio – medij prošlosti, sadašnjosti i budućnost” potvrđuje i današnji Maratonac, odnosno obilježavanje 62. rođendana našeg Radija. Unatoč oštroj konkurenciji koju donose novi mediji, radio je i dalje najbolji spoj informiranja i zabave koji uživa visoko povjerenje javnosti”, ističe u prigodnom priopćenju direktorica Radio Đakova Mirjana Adrić.

  Radio je i dalje sveopće prisutan u svakodnevnom životu, ma gdje bili.

  Naš Radio se kroz svoju povijest, unatoč svim nedaćama, dodatno pokazao žilav i svoj, stoga se danas trebamo prisjetiti i zahvaliti svima koji su utkali dio sebe, bilo kao zaposlenici, suradnici, honorarci ili jednostavno entuzijasti.

  Sve to ne bi imalo smisla da nema vas, dragi slušatelji, koji ste sve ove godine bili uz nas, pratili nas, hvalili, kad je trebalo kritizirali i tako uvijek bili naš novi poticaj, na čemu vam iskreno hvala.

  Posebnu zahvalu upućujemo onima koji su uvelike zaslužni da mi i danas postojimo, a to su naši poslovni partneri, koji su imali povjerenje svoje marketinške poruke poslati putem etera našeg Radija, a kako neki od njih i danas uspješno posluju, uvjereni smo da smo u tome zajedno uspjeli.

  Dragi naš Radio, neka ti je sretan tvoj rođendan i budi još dugo s nama i među nama”, ističe u svom priopćenju u povodu 62. obljetnice Radio Đakova direktorica Mirjana Adrić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog