Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: “Advent u Gazi, a ne u Đakovu”

  I dalje se nastavlja trend asocijalnog proračuna, proračuna koji nije razvojni i proračuna koji je okrenut isključivo zadovoljavanju vlastitih potreba dijela HDZ-a i koalicijskih partnera”, ocijenio je na konferenciji za novinare predsjednik Županijske organizacije Hrvatske stranke umirovljenika Zoran Vinković istaknuvši da u proračunu nema kapitalnih investicija, nema rješavanja prometne problematike, ne vidi se rješenje ni za Mimozu, ali su zato, kako tvrdi, povećana sredstva za plaće zaposlenih gradskoj administraciji.

  Ovim rashodima proračun želi namiriti sve ono što je zaposleno putem obiteljskih veza, ja neću reći stranačkih veza jer očigledno da se na ovaj način rješavaju i stranačke veze, iskaznica HDZ-a s tim da je 70 posto lokalnog HDZ-a nezadovoljno obnašanjem ove gradske vlasti. Ovaj proračun se, gurmanskim rječnikom rečeno, može nazvati „proračun ala sicilijaneze” i ne bi ga se zastidio no onaj poznati kum Vito Korleone”, konstatirao je Vinković.

  Komentirajući održavanje ovogodišnjeg programa adventa u prostoru bivše Trgoprometove zgrade Vinković je kazao da to podsjeća na „advent u Gazi, a ne u Đakovu”.

  Prije svega mislim da gradska vlast mora odgovoriti koliko je sredstava utrošeno u sanaciju tog objekta, jesu li izdane potrebne dozvole i je li to mjesto sigurno za posjetitelje tog adventa. Isto tako, građani moraju znati i koliko je koštao program osmišljavanja adventa u gradu Đakovu, s obzirom na to da imamo plaćanje osmišljavanja programa Vezova, Bušara pa me zanima je li i ovaj program i osmišljavanje tog programa masno plaćen, a s obzirom na to da imamo toliko zaposlenih u gradskoj upravi, a sada i u Turističkoj zajednici, smatram da Grad ne treba uzimati sa strane stručnjake koji će osmisliti takve programe”, zaključio je Vinković zapitavši na kraju gradonačelnika gdje je nestao službeni automobil?

   

  Gdje je nestao službeni automobil kojeg nismo vidjeli šest mjeseci u gradu gdje je vožen onaj zamjenski automobil? Dakle, negdje od Uskrsa pa sve do desetog, jedanaestog mjeseca, što mu se desilo da nije bio u voznom stanju, da nitko nije znao sudbinu gdje je nestao službeni automobil, odjednom se pojavio svježe ofarban, možda je čak i novi, ali mislim da bi građani trebali znati gdje je bio službeni automobil grada Đakova gotovo šest mjeseci?”, pita Vinković.

  …………

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog