Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Terapije mi pomažu i onda ću igrati nogomet kad prohodam jednoga dana”

  Đakovčani su još jednom pokazali da imaju veliko srce. Oko 2300 njih kupilo je ulaznicu za sinoćnji humanitarni tamburaški koncert “Za Josipov prvi samostalni korak” koji je održan u Gradskoj nastavno-sportskoj dvorani.

  Burnim su pljeskom pozdravili i ohrabrili trinaestogodišnjeg dječaka Josipa Habadu u njegovu nastojanju da uz pomoć robotske terapije uskoro učini i prvi samostalni korak. Za tu terapiju potrebna su velika financijska sredstva.

  „Osjećam se dobro i sretan sam što je koncert održan da mi ljudi pomognu da prije prohodam. U Zagrebu na terapijama mi je super i pomažu mi da prohodam i onda ću zaigrati nogomet kad prohodam jednoga dana”, kratko je za naš Radio izjavio Josip, a Josipova majka Monika samo je svima zahvalila.

  „Hvala svima koji su se odazvali da pomognu Josipu, sretni smo i hvala svima od srca”.

  Ukupni financijski rezultati sinoćnjeg humanitarnog koncerta bit će poznati tijekom današnjeg dana, najavila je inicijatorica sinoćnjeg koncerta Mara Živković.

  „Prodano je oko 2.300 ulaznica, a ukupni financijski rezultati znat će se tijekom današnjeg dana”, najavila je zadovoljna odazivom inicijatorica koncerta Mara Živković.

  Zahvala je upućena svima koji su na bilo koji način pomogli u prikupljanju sredstava „Za Josipov prvi samostalni korak”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog