Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Predsjednik Ceha ugostitelja Đakovo: “U cijeloj priči ništa mi ne drži vodu”

  I do đakovačkih ugostitelja stigle su službene informacije o spornim gaziranim pićima, doznajemo od Ante Ćurića, predsjednika Ceha ugostitelja pri Udruženju obrtnika Đakovo.
  “Od našeg dobavljača pića mi smo dobili upute, a radi se o tri vrste soka, pet ambalaži i nešto u staklenoj boci Römerquelle obična voda. Smatram da je to jedan izolirani slučaj i da to nema veze s cjelokupnim proizvodnim programom Coca Cole”, kaže Ćurić ističući da i gosti komentiraju nastalu situaciju koja će se odraziti na ukupno poslovanje.
  „Donesete gostu čašu od Coca Cole  i već u šali komentiraju taj slučaj i to će se apsolutno odraziti na poslovanje ugostitelja jer Coca Cola je jedan veliki brend koji je u naše lokale unio puno proizvoda i mislim da će trebati dugo vremena da se to vrati na ono što bi trebalo biti”, dodaje Ćurić navodeći da nadležne službe „i jesu i nisu reagirale na adekvatan način”.
  „I jesu i nisu, po svakoj prijavi Inspektorat mora intervenirati, međutim, ako se to zataškavalo, u cijeloj priči ništa mi ne drži vodu. Od 1.500 bočica da jedna bočica bude kontaminirana s tom kiselinom, da u jednom gutljaju vode može nekome pozliti i da toliko jaka koncentracija bude, a da u ostalih 1.500 ne bude to je…, tu je neka križna kontaminacija došla i što se tiče u samom čišćenju i pranju, to može biti do čaše, to može biti do ruke, niz faktora može utjecati na taj dio”, zaključuje predsjednik đakovačkog Ceha ugostitelja Anto Ćurić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog