Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nagrađeni video uradak đakovačke Gimnazije postao službeni video u projektu “Prevencija ovisnosti”

  U srijedu, 8.11.2023., u prostorima Nastavnog  zavoda  za javno zdravstvo OBŽ, ravnateljica izv. prof. dr. sc. Nataša Turić dodijelila je vrijednu, prvu  nagradu za izradu edukativno-informativnog videa na temu “Prevencija ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama“ učenici 3.b razreda đakovačke Gimnazije  Luni Platužić, njezinoj mentorici dr. sc. Mireli Šundi, profesorici tjelesne i zdravstvene kulture te ravnatelju Zlatku Mrkiću, prof.

  Vrijedno je istaknuti da je uz ovo priznanje  Škola dobila i poklon bon u vrijednosti od 1000 € u trgovini Decathlon.

  “Ponosni na iznimne uspjehe naših učenika i njihovih mentora te uz bezuvjetnu podršku ravnatelja  Škole u ostvarivanju svih ideja i projekata – nastojat ćemo i dalje doprinositi prepoznatljivosti naše Gimnazije, kao vrhunske ustanove za razvoj talenata i potencijala svojih učenika te njihovog usmjeravanja u daljnjem obrazovanju”, poručuju iz đakovačke Gimnazije Antuna Gustava Matoša.

  Nagrađeni video je postao službeni video u projektu “Prevencija ovisnosti o alkoholu, kockanju i novim tehnologijama“ , koji  možete pogledati ovdje: https://youtu.be/Sz6l0Q84qbQ?feature=shared

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog