Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Poziv na zajedništvo s misionarom

  U pripravi za Misijsku nedjelju Župa Svih Svetih i Misijski centar u Đakovu ovoga četvrtaka, 19. 10., pozivaju na ZAJEDNIŠTVO S MISIONAROM – don Ivanom Stojanovićem, koji je djelovao u misijama u Gani, a preko kojega se nastavlja pomagati potrebe u toj zemlji.

  Na susret u župu pozvana su školska djeca od 4. raz. nadalje s roditeljima i vjeroučiteljima u 16,30. Svi odrasli vjernici pozivaju se na večernju misu u 18,30 h, koju će predvoditi don Ivan, a potom u 19,15 h na prigodni susret u veliku dvoranu župe. Pod njim će prezentacijom biti predstavljeni učinjeni i planirani projekti u Gani, a obratit će se don Ivan i sestra Ignacija.

  U dopodnevnim satima ovoga tjedna pred Misijsku nedjelju moguće je posjet Misijskom centru (ulaz iz Gupčeve ulice), razgledavanje postavljenih misijskih eksponata, a moguće je i kupiti neki predmet od kojih prilozi idu za misije i misionare.

  Na samu nadolazeću Misijsku nedjelju, milostinja svih misa ide za misije. Nakon svih misa pred katedralom će – brigom Misijskoga centra i suradnika – biti prodajna akcija za misije.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog