Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Policija isključivala iz prometa vozače koji su stvarali prekomjernu buku

  U protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije evidentirano je šest prometnih nesreća pri čemu su tri osobe ozlijeđene. Dvije prometne nesreće dogodile su se na području Belog Manastira te po jedna na području Našica, Belišća, D.Miholjca i Osijeka. Evidentiran je i jedan naleta vozilom na divljač na području Đakova.

  Proteklog vikedna na prometnicama Osječko-baranjske županije evidentirana su 33 alkoholizirana vozača; 24 vozača osobnih automobila i sedam vozača bicikala, dva električnih romobila.

  Policijski službenici Policijske uprave osječko-baranjske su od 14. do 17. rujna proveli pojačan nadzor vozila u cilju utvrđivanja prekršaja vozača koji stvaraju prekomjernu buku te narušavaju javni red i mir. Iz prometa je isključeno sedam vozača motocikla koji su izvršili preinake na motociklima, najčešće preinake su bile na ispušnom sustavu uklanjanje prigušivača zvuka, ugradnja ispušnih sustava koji nisu odobreni i homologirani, nedostaju osvrtna ogledala, registarska pločica nije vidljiva ili je postavljena na nepropisan način. S pet motocikla su oduzete registarske pločice dok su dva vozača odmah otklonili nedostatak odnosno ugradili su prigušivač zvuka.

  Na dva osobna automobila izvršen je tehnički pregled. Na jednom je utvrđeno 10 većih nedostataka i dva opasna nedostatka, vozilo je isključeno iz prometa oduzimanjem registarskih pločica dok je kod drugog osobnog automobila utvrđen veći nedostatak odnosno ugrađen je ispušni sustav koji nije odobren i upisan u prometnu dozvolu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog