Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Koncert u čast Ivana Pavića

  I ove godine Puhački orkestar DVD-a Đakovo organizira koncert u sjećanje na svog člana, Ivana Pavića, koji nas je prerano napustio u srpnju 2019. godine. Koncert će se održati u subotu, 16. rujna 2023., u 20:00 sati u Strossmayerovom parku, odnosno, u slučaju lošeg vremena, u Centru za kulturu.

  Ivan Pavić bio je dobri duh našeg grada, jedan od onih ljudi koji su svojim optimizmom, inicijativom i ljubavlju, ne samo prema glazbi, već i prema ostalim društvenim aktivnostima, ostavili vječni trag u sjećanju brojnih Đakovčana. Ivan je desetak godina bio član puhačkog orkestra DVD–a Đakovo kojemu se pridružio iz znatiželje, da bi na kraju postao jedan od stupova tada pomlađenog sastava. Bio je član koji se isticao redovitošću prisustva na probama i nastupima, uvijek potičući druge članove na dolazak i druženje, a pogotovo su ga voljeli mladi članovi, najčešće školarci, koji su od njega mogli očekivati samo bodrenje i mudar savjet, rijetko kad pokudu ili kritiku.

  Na koncertu u Ivanovu čast nastupaju njegov matični orkestar – Puhački orkestar DVD -a Đakovo, prijateljski Osječki puhački orkestar te Gradska glazba Našice. Kako je sama ideja koncerata od početka bila prisjetiti se Ivana kroz glazbu kakvu je volio, repertoar je raznolik te seže od klasike, evergreena pa sve do rock i zabavne glazbe.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog