Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I đakovački vatrogasci obilježavaju Dan vatrogastva

  I đakovački vatrogasci, kako doznajemo od zapovjednika Ivana Klemena, obilježit će danas dan svoga zaštitnika svetog Florijana.
  „Dan svetog Florijana – dan zaštitnika vatrogasaca obilježit ćemo tako da ćemo danas kroz dan položiti cvijeće i zapaliti svijeće na grobu svim preminulim vatrogascima te ispred spomenika sv. Florijanu. Također, održat ćemo nekoliko radionica za djecu osnovnoškolske dobi koje su ranije najavljene u njihovim razredima, a imat ćemo i posjet djece u našem Vatrogasnom domu. Središnje obilježavanje Dana vatrogastva je idući vikend u Budrovcima za čitavu Vatrogasnu zajednicu Grada Đakova gdje ćemo jednim vatrogasnim natjecanjem svih vatrogasnim društava s područja naše Vatrogasne zajednice obilježiti na najbolji mogući način dan našeg nebeskog zaštitnika pošto je cijeli svibanj Mjesec zaštite od požara i mjesec vatrogastva”, izjavio je za naš Radio zapovjednik Klemen istaknuvši da je tradicija vatrogastva u Đakovštini duga je 151 godinu.
  „Tradicija vatrogastva u Đakovštini duga je 151 godinu i garancija je i zalog za budućnost tako da smo i ove godine odradili već više od trideset požarnih intervencija, više od 15 tehničkih intervencija u kojima smo spasili brojne živote te ovom prilikom želim čestitati svim našim vatrogascima Dan svetog Florijana – Dan vatrogastva te im zaželjeti nebeski blagoslov u svim njihovim aktivnostima vezanim za vatrogastvo, a i osobnim u narednom razdoblju”, poručuje uz Dan vatrogastva zapovjednik đakovačkog DVD-a Ivan Klemen.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog