Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Đakovčanka Laura u borbi za titulu Kraljice Zagreba, ali pitanje je hoće li nastupiti na izboru…

  Kraljica Zagreba, najstariji i tradicionalni izbor, održat će se u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u četvrtak 11. svibnja. Kandidatkinja koja postane Kraljica Zagreba dobit će priliku natjecati se za titulu Kraljice Hrvatske u Rovinju, a potom i za titulu Kraljice svijeta.

  Među 11 ovogodišnjih finalistica je i 17-godišnja Đakovčanka Laura Aleksa.

  „Prijavila se nisam sama, već sam nosila reviju u Zagrebu pa su me pozvali da sudjelujem. Na to sam vrlo ponosna jer sam ulazak u finale izbora za mene je veliki uspjeh. Sam izbor će se održati 11. 5. u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Već sad me hvataju nervoza i trema, ali pozitivna,“ priznala nam je u razgovoru.

  No, uz tremu, ova učenica Medicinske škole, prvo zagrebačke, a sada osječke, ima još jedan izazov. Naime, nedavno je slomila nogu koja je sada u gipsu.

  „Slomila sam nogu i kontrola je 10. 5. tako da ne znam hoću li moći na sam izbor. Moja velika želja je da idem, ali sam oporavak je dosta dug pa ne znam kako će na kraju ispasti,“ rekla je Laura koja se modelingom bavi od svoje 5. godine, svira klavir, a već je nosila revije za mnoge hrvatske brendove.

  „Želja mi je nastaviti se baviti modelingom i manekenstvom. Stvarno to volim i to je dio mene. Volim sređivanje i sve što se tiče modelinga. Može se lijepo isto i zaraditi s tim, može se upoznati novo društvo, putovati svijetom i raditi na karijeri,“ objasnila nam je sedamnaestogodišnjakinja.

  Na putu do titule Kraljice Zagreba Laura ima veliku podršku svoje obitelji i prijatelja.

  „U Đakovu sam se rodila. To je moj rodni kraj. Volim te ljude. Volim ljepotu Đakova, općenito Slavonija je stvarno prekrasna, a Đakovo je mali gradić koji je predivan. Tu su mi roditelji i obitelj,“ dodala je Laura koja nas je, iako ne zna kako će sve ovo završiti zbog ozljede, zamolila da svima zahvalimo na velikoj podršci koju dobiva.

  Mi Lauri prije svega želimo brzo ozdravljenje, a onda i osvajanje titule Kraljice Zagreba pa i Hrvatske.

   

  Foto: Ustupljene fotografije

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog