Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Kad se želi za sve se može naći rješenje! Znači li to da ne želite ili možda ne znate?!”

  “Kad se želi,  za sve se može pronaći rješenje, zašto ne?!” – riječi su to Marina Mandarića iz 2017. godine uoči prvog mandata, a odnosile su se na iznalaženje rješenja za đakovačku Mimozu.

  Vidno ohrabren stranačkom potporom ministra Tolušića i ministrice Žalac, bageri samo što nisu krenuli.

  A, što bude kad se ne želi, a uz to i ne zna, to vidimo danas na slučaju Mimoze nakon 6 godina”, upozorava u svom priopćenju nezavisna gradska vijećnica Mirjana Adrić.

  „U siječnju 2019. gradonačelnik Mandarić potpisao je ugovor s RH vrijedan oko 3,2 milijuna eura o preuzimanju Mimoze uz obvezu da je u 5 godina privede funkciji, a u slučaju raskida mora je vratiti državi ili platiti u visini njezine tržišne vrijednosti.

  Vrijeme curi, a mašta ne radi, tako da je za realizaciju uvjeta iz ovog ugovora ostalo još 10 tak mjeseci ili Gradu prijeti omča oko vrata.

  Kako je jasno da do realizacije uvjeta iz ugovora više ne može doći, sada kad je postalo hitno pokušava se Mimozu vratiti državi, pa je ponovo preuzeti i prostor prenamijeniti za izgradnju POS ovih stanova, ma kakve god to financijske posljedice imalo za grad.

  Iako je provedba tih priprema kroz ankete provedena u dva kruga, javnosti je ostalo nepoznato kolika je uopće zainteresiranost za njihovu kupovinu.

  Jamčenjem cijene od 1350,oo eura po kvadratu nakon što su se cijene u građevinarstvu gotovo udvostručile i svih drugih troškova koji prethode realizaciji i ovog programa , pitanje je je li to za Grad potencijalno druga omča oko vrata.

  Teza da se ovim projektom želi popraviti demografska slika grada, naravno da je sarkastična, jer ste upravo Vi svojim bahatim i nesposobnim vođenjem grada u posljednjih 6 godina doprinijeli tome.

  Gradonačelniče, podsjećam Vas da ste tada rekli da ćete “piliti” državnu vlast kako bi u grad konačno doveli prave investicije, a sada Vas molim da to prestanete činiti, jer ste već dovoljno toga u ovome gradu otpilili”, zaključuje u priopćenju nezavisna gradska vijećnica Mirjana Adrić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog