Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Dan Općine Trnava

  Svečanom sjednicom Općinskog vijeća, a u nazočnosti brojnih gostiju i uzvanika, među kojima su bili župan Ivan Anušić, dožupani Josip Miletić i Mato Lukić, saborski zastupnik Goran Ivanović, jučer je obilježen Dan Općine Trnava.

  Načelnica Irena Mikić Brezina u svom je izvješću istaknula brojne infrastrukturne i druge projekte koje je općina realizirala dosad i na kojima se radi, a sve u cilju, kako je naglasila, poboljšanja kvalitete života mještana tog dijela Đakovštine. Naglasila je da se posebno vodi računa o starijima, mladima, učenicima i studentima, djeci osnovnoškolske i predškolske dobi kroz različite programe, potpore i subvencije kako bi se stvorili što bolji uvjeti za ostanak i povratak mladih obitelji. Iznijela je i ambiciozne planove za buduće razdoblje na kojima se intenzivno radi.

  Nakon izvješća načelnice i predsjednika Općinskog vijeća Darka Belira, nazočnima se obratio i župan Ivan Anušić čestitajući na dosadašnjim rezultatima te je najavio i dalje dobru suradnji i podršku Županije planiranim projektima. Posebno je naglasio važnost ruralnog turizma, vinarstva i vinogradarstva kao velikog potencijala za razvoj tog dijela županije. Te planove treba, zaključio je župan, uskladiti i s novom financijskom perspektivom koju je Europska komisija odobrila Hrvatskoj.

   

   

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog