Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Nisam dobila kućicu na Adventu, koja je sada prazna”

  Branka Marinović, dugogodišnja vlasnica OPG-a nezadovoljna rezultatima licitacije za kućice na đakovačkom adventu održala je konferenciju za novinare.

  “Vidjela sam po rezultatima da nisam dobila kućicu, pa sam se raspitivala zašto je nisam dobila. Bila sam na razgovoru kod gospođe Burek, kod dogradonačelnika koji je rekao da će mi se javiti. Ja sam tražila kućicu broj 3 koja je bila namijenjena za suhomesnate proizvode i nije nitko licitirao, pa sam rekla da je daju meni. Ja s ovim što zaradim mogu pokriti svoje troškove svoje proizvodnje i obrade vinograda”, rekla je nezadovoljna vlasnica.

  Branka Marinović ističe da su joj iz Grada zamjerili prodaju kuhanog vina po nižoj cijeni.

  “Izgleda da je greška bila u meni, što sam stavila prošle godine stavila jednu ekonomsku cijenu i to su mi spočitavali tijekom cijele godine da sam ja išla ispod cijene. Moja cijena bila je 10 kuna a neki su vino prodavali po 15 kuna. Ja sam u tome pronašla svoju ekonomsku računicu, od jedne litre vina ja dobijem 5 čaša, puta 10 to je 50 kuna. Trebala bih još više zaraditi? To je za mene apsurd, moramo biti socijalno osjetljivi. Ja uopće ne znam na koji način održati obiteljska poduzeća kad oni nama ne daju šanse”, dodaje Branka Marinović.

  Vlasnica OPG-a Marinović tvrdi da je kućica broj 3 prazna i da se nalazi iza pozornice.

  “Nisam dobila kućicu broj 3 koju sam zatražila, ona je prazna i izmaknuta je iza pozornice. Rečeno je da će se ona koristiti za potrebe bora. Prošle godine sam licitirala za kućicu broj 4, a kućica broj 3 je tijekom cijelog adventa stajala prazna i koristila se samo na Badnjak, kada su Lionsi kuhali i dijelili vino. Toliko je teško doći do čelnih ljudi, mislim da je lakše izaći iz Alcatraza nego doći na razgovor s gradonačelnikom i dogradonačelnikom”, zaključila je dugogodišnja vlasnica OPG-a Marinović.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog