Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Gospodine Mihalj, kojim odabirom ste potpredsjednik GV, predsjednik NO Univerzala i član nekoliko odbora i primate li na ime toga mjesečne naknade?”

  Nezavisna gradska vijećnica Mirjana Adrić u svom se današnjem priopćenju obratila potpredsjedniku Gradskog vijeća Tihomiru Mihalju.

  Poštovani gospodine Mihalj, žao mi je što je Vaš jučerašnji istup na sjednici Gradskog vijeća posljedica Vaše zablude i krive procjene da sam baš Vama dala važnost u svom nedavnom priopćenju. Je li to posljedica Vaše savjesti koja je progovorila glasno, doista ne znam.

  Poštovani gospodine Mihalj, bili ste samo usput spomenuti u jednom, jedinom kontekstu. Na Vas se nije odnosio rad u kasne sate, zbrinjavanje, a o uzimanju nekih novaca nije bilo ni riječi, pa me sad stvarno brine otkud ste se baš Vi u tome našli.

  Kontekst u kojem sam Vas spomenula, a iza toga stojim i danas, vrlo je jednostavan i točan. Vladajuća većina s Vašom rukom u ovom gradu može sve, a bez nje ne može gotovo ništa. Ponavljam Vam gospodine Mihalj, s Vašom rukom! Jeste li svjesni te činjenice?

  Budući da ste Vi mlad političar, pa još niste savladali sve političke trikove, to se zove politička trgovina.

  Da je ona imala svoju cijenu, molim Vas, nemojte nas podcjenjivati, to je kristalno jasno i istinito.

  Recite, molim Vas,  javnosti,  kojim odabirom ste baš Vi potpredsjednik Gradskog vijeća, kojim odabirom ste baš Vi predsjednik Nadzornog odbora Univerzala i član nekoliko odbora.

  Recite javnosti, primate li na ime toga mjesečne naknade i kolike su one?

  Poštovani gospodine Mihalj, meni se nikada nije teško ispričati za neistinu koju sam izgovorila,  to ću rado učiniti i Vama, ali kad mi kažete što je od navedenog netočno.

  Samo sam stvari nazvala pravim imenom.

  Isto tako, bilo bi lijepo, a možda i vrijeme da se Vi ispričate svojim biračima i kolegama s liste koje ste svojim neistinama obmanuli i iznevjerili, jer kada ste završili svoj put i našli svoj cilj, njih ste ostavili i na njih zaboravili.

  Poštovani gospodine Mihalj, bilo kako bilo, ja Vam od srca želim sretan Božić i puno razboritosti i mudrih poteza u novoj godini.”, poručuje nezavisna gradska vijećnica Mirjana Adrić.

  FOTO: Screenshot Đakovo TV

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog