Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vozač iz Kuševca vozio pijan, završio na triježnjenju

  Proteklog vikenda na području Policijske uprave osječko-baranjske u nadzoru prometa evidentirano je 24 vozača osobnih automobila, dva vozača bicikla i jedan vozač teretnog automobila koji su bili pod utjecajem alkohola.

  Osim alkohola, evidentirano je još 165 prekršaja od kojih 51 prekršaj prekoračenja brzine kretanja, 35 nekorištenja sigurnosnog pojasa, osam nepropisnog korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, četiri upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, dva upravljanja pod zabranom, pet upravljanja neregistriranim vozilom i 60 ostalih prekršaja.

  U subotu, u 04,10 sati u Đakovu, u nadzoru prometa zaustavljen je vozač osobnog automobila, 32-godišnjak iz Kuševca, koji je upravljao osobnim automobilom prije stjecanja prava na upravljanje. Vozaču je evidentirana koncentracija od 1,75 promila alkohola u krvi te je smješten u posebnu prostoriju do prestanka djelovanja alkohola.

  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 40.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 12 negativnih bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog