Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Umjesto pojašnjenja stanovnici Ulice Zvečaj I dobili bahato ignoriranje od strane gradonačelnika”

  Predsjednica Vijeća Mjesnog odbora Gabro Hes Ankica Mandić u priopćenju upozorava na probleme stanovnika Ulice Zvečaj I koje, kako navodi,  „bahato ignorira gradonačelnik i njegove službe”.

  Naime, predstavnici stanovnika te ulice obratili su se Vijeću mjesnog odbora Gabro Hes nezadovoljni predloženim planom na uličnoj javnoj rasvjeti, što su potkrijepili i potpisima svih stanara.

  „Većina članova Vijeća Mjesnog odbora podržala je stanovnike u njihovom logičnom zahtjevu i o svemu izvijestila gradonačelnika 10. studenoga uputivši zahtjev s potpisima i obrazloženjem kako se radovi mogu odraditi jeftinije i kvalitetnije za stanovnike. Stanovnici Ulice Zvečaj I očekivali su gradonačelnika ili stručne osobe grada na licu mjesta da pojasne predloženo rješenje. Umjesto pojašnjenja i prihvaćanja kvalitetnijeg rješenja, stanovnici navedene ulice dobili su bahato ignoriranje od strane gradonačelnika i njegovih službi””, navodi u priopćenju Ankice Mandić, predsjednice Vijeća Mjesnog odbora Gabro Hes.

   

  Foto: Arhiva

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog