Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Studij “Edukacijske rehabilitacije” od jeseni i u Osijeku

  Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku od sljedeće akademske godine( 2022./2023.) pokreće preddiplomski sveučilišni studij Edukacijske rehabilitacije.

  Prateći preporuke Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i uočeni manjak stručnjaka edukacijsko-rehabilitacijskog profila, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera i Fakultet za odgojne i obrazovne znanosti prepoznali su potrebu za pokretanjem studijskog programa Edukacijske rehabilitacije, a zainteresirnai za upis na preddiplomski sveučilišni studij mogu se prijaviti u jesenskom upisnom roku.

  Prijave se vrše putem portala Postani student, a motivacijski razgovori provodit će se od 12. do 15. rujna u prostorijama Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti.

  Edukacijski rehabilitatori rade na poboljšanju inkluzivnosti društva i oni su stručnjaci koji izravno rade s djecom s teškoćama u razvoju i osobama s invaliditetom te provode rehabilitaciju na području intelektualnih, teškoća,a višestrukih teškoća, poremećaja iz spektra autizma, psihičkih teškoća i demencija, oštećenja vida, sluha, kroničnih i motoričkih bolesti, različitih sindroma i stanja koja zahtijevaju pojačanu podršku.

   

  Foto: FOOZOS

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog