Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Alkoholizirani vozači izazvali nesreće

  Pet promenih nesreća s materijalnom štetom, jedna ozlijeđena osoba te dva naleta vozila na divljač evidentirano je u Centru 112 u protekla 24 sata na području Osječko-baranjske županije. Tri prometne nesreće dogodile su na području Đakova, dvije na području Osijeka, a po jedan nalet vozila na divljač na području Našica i Belog Manastira.

  Jučer u 15 sati u Đakovu dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom. Vozač osobnog automobila 65-godišnjak je zbog nepropisnog obilaženja udario u parkirani osobni automobil.
  Alkotestiranjem mu je evidentirana koncentracija od 1,82 promila alkohola u krvi.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 22.000,00 kuna ili kazna zatvora do 60 dana, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 12 mjeseci i 6 negativnih prekršajnih bodova.

  Oko 21 sat u Đakovu, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lako tjelesno ozlijeđena. Vozaču osobnog automobila 37-godišnjaku iz Budrovaca evidentirana je prisutnost alkohola od 0,90 promila alkohola u krvi.
  Za počinjene prekršaje predviđena je maksimalna novčana kazna u iznosu do 6.000,00 kuna, zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju do 6 mjeseci i 3 negativna prekršajna boda.

  Jučer je evidentirano i osam vatrogasnih intervencija od kojih je većina na otvorenom zbog požara suhe trave. Dvije su se vatrogasne intervencije dogodile na području Đakovštine.
  Vatrogasci Strizivojne gasili su požar suhe trave na površini od 1,5 ha i divljeg deponija u Strizivojni, a vatrogasci Kešinaca imali su tehničku intervenciju, uklanjanje gnijezda stršljena u Vrbici.

   

  Foto: PUOBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog