Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • 72-godišnji vozač vozio u suprotnom smjeru, a 23-godišnjak u naselju 172 km/h

     Jučer, 23. kolovoza na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentiran je jedan vozač osobnog automobila i četiri vozača bicikla koji su bili pod utjecajem alkohola.
  U 13,50 sati na autocesti A-5, 72-godišnji vozač osobnog automobila iz Pašmana. Kretao se iz smjera Slavonskog Broda u smjeru Đakova u suprotnom ili zabranjenom smjeru, tj. kolničkom trakom namijenjenom za kretanje vozila iz suprotnog smjera.
  Vozaču je izrečena novčana kazna u iznosu od 10.000,00 kuna te zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca, a po pravomoćnosti će mu se odrediti  6 negativnih bodova.
  U 21 sat u Osijeku, u Ulici Zapadno predgrađe, u nadzoru prometa zaustavljen je osobni automobil s kojim je upravljao 23-godišnjak. Evidentirana mu je brzina od 172 km na sat u naselju, na dijelu ceste gdje je brzina ograničena prometnim znakom na 60 km na sat.
  Za počinjeni prekršaj izrečena mu je novčana kazna u iznosu od 10.000,00 kuna i zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima „B“ kategorije u trajanju od 3 mjeseca, a po pravomoćnosti će mu se odrediti 6 negativnih bodova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog