Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vozilom prešao na kolničku traku namijenjenu za suprotan smjer

  Policija je objavila pojedinosti o prometnoj nesreći koja se dogodila jučer na izlazu iz Satnice Đakovačke oko 17,30 sati kojom prigodom je smrtno stradao 62-godišnji vozač osobnog automobila, dok je 34-godišnji suvozač zadobio teške tjelesne ozlijede.

  Do prometne nesreće je došlo na način da se 62-godišnji vozač osobnim automobilom kretao u mjestu Satnica Đakovačka, ulicom Ban Jelačića te je u jednom trenutku vozilom prešao na kolničku traku namijenjenu za suprotan smjer kretanja vozila kojom prilikom se na tom dijelu ceste kretalo vozilo iz suprotnog smjera. Zatim je vozilom naglo skrenuo u desno te udario u postavljeni prometni znak na zemljanoj bankini, a potom u betonski šaht kanalizacije.

  Nakon udara vozilo se prevrnulo, a 62-godišnji vozač je od zadobivenih ozljeda preminuo na mjestu događaja, dok je suvozač zadobio teške tjelesne ozlijede.

  Očevid prometne nesreće obavili su policijski službenici Policijske postaje Đakovo u suradnji s zamjenicom Općinskog državnog odvjetnika u Osijeku”, navodi se u priopćenju.

  Policija je također izvijestila da je u protekla 24 sata na području Policijske uprave osječko-baranjske evidentirano šest prometnih nesreća u kojima je u dvije prometne nesreće jedna osoba smrtno stradala, jedna osoba je teško tjelesno ozlijeđena, a dvije osobe su lako tjelesno ozlijeđene. U četiri prometne nesreće nastala je materijalna šteta.

  Na području Đakova dogodile su se četiri prometne nesreće, a po jedna se dogodila na području Osijeka i Našica.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog