Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Otvorenjem dječjeg vrtića proslavljen Dan Općine Punitovci

  Svečanom sjednicom Općinskog vijeća, a potom i otvorenjem novog dječjeg vrtića „Zvončica“, u petak je proslavljen Dan Općine Punitovci.

  – Najznačajniji projekt koji je dovršen u ovoj godini svakako je dječji vrtić vrijednosti 8 milijuna kuna, financiran sredstvima Europske unije, a koji djeca pohađaju u tri skupine. Doprinos je to djeci i roditeljima u svrhu poboljšanja nataliteta i ostanka obitelji u općini, istaknula je načelnnica Jasna Matković. U tu svrhu Općina svake godine osigurava sredstva za novorođenu djecu, božićne poklone, a financira i radni materijal za školarce, školske obroke za sve osnovnoškolce te niz drugih socijalnih mjera.

  Zamjenik župana Josip Miletić istkanuo je da je puno vrijednih i važnih projekata realizirano u Općini Punitovci, u suradnji s Vladom RH i Osječko-baranjskom županijom, ali i uz korištenje europskih sredstava.

  „Suradnja s Osječko-baranjskom županijom je kontinuirana i zaista dobra, a odnosi se na ulaganja u izgradnju i opremanje dječjih igrališta, uređenje i opermanje ambulante u Punitovcima, zajedničko financiranje projekta “Školski obrok za sve” te mnoge druge. Jedan od projekata koji nas očekuje u budućem razdoblju je otvorenje Centra izvrsnosti upravo u Općini Punitovci, a koji će okupljati nadarenu i talentiranu djecu osnovnih škola na području STEM-a, čija je vrijednost oko 20 milijuna kuna”, zaključio je Miletić.

  Tekst i foto : OBŽ

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog